Iniciatives i Voluntariats

He participat en vàries iniciatives i voluntariats al llarg de la meva vida. Aquí us en deixo un recull, ja que formen part dels meus interessos.

Des d’octubre de 2016 fins al maig de 2019 he sigut la Presidenta de l’Associació Motards Independentistes. Anteriorment ja havia col·laborat amb l’associació en temes d’imatge, i actualment formo part de la comissió de comunicació de l’associació.

És una associació sense ànim de lucre, formada per motoristes independentistes d’arreu del Principat i la Catalunya Nord.

LOGO negre

Web                    Facebook                      Twitter

catalanassembly-logo_

El Juny 2012, formalització de la ANC del Nord de Califòrnia, amb les primeres accions reivindicatives com el vídeo “Si a la independència” de catalans arreu del món per la manifestació 11S2012. En aquell moment vaig assumir el càrrec de Secretària de l’Organització.

Maig 2013: col·laboració en la creació del Consell d’Assemblees Exteriors Catalanes (CAEC) i en l’edició de la pàgina web, representant de la ANC USA. Gestió i organització de les 125 vies catalanes i cadenes humanes al món entre Agost i Setembre 2013. Inicio la col·laboració amb el grup de premsa internacional.

Abril 2014: Col·laboració amb la ANC Califòrnia (San Francisco i Los Angeles) i el Casal Català a Los Angele, en la distribució de vàries còpies del llibre “What’s up with Catalonia?” de la Liz Castro a científics, professors universitaris, premsa i altres persones d’interès als Estats Units.

Juliol 2014: Cooperació en la constitució formal amb les noves regulacions de les assemblees exteriors, de la ANC USA. En aquell moment deixo el càrrec, però en ocasions puntuals he seguit representant la ANC USA a actes de la ANC a Catalunya.

Des de 2015: Cooperació amb l’equip de premsa internacional i la l’equip de gestió de la nova pàgina web per les assemblees exteriors.


58114_161090130719604_1588711430_n

L’any 2012 quan vivia a Califòrnia, juntament amb un bon amic, l’Edward Goodson que és un advocat americà, vam fundar la iniciativa “Americans For Catalonia“.

AMERICANS FOR CATALONIA és una pàgina de referència pels americans que donen suport a un procés pacífic, de dignitat, llibertat i democràtic a Catalunya.

Web                    Facebook                      Twitter

1005294_408901039228955_617959195_n

L’11 de Setembre del 2012, en la primera Diada Nacional de Catalunya que vivia fora del país, ja que vivia en aquell moment a Califòrnia, vaig fundar la iniciativa “International Catalonia” que és una plataforma de notícies i informació internacional sobre Catalunya i el procés que està vivint per la independència. La iniciativa va sorgir en una de les reunions de la sectorial Catalunya Exterior de la Assemblea Nacional Catalana, i més tard s’hi van afegir alguns companys que han anat col·laborant a llarg de la història d’aquesta iniciativa.

      Facebook               Twitter

mwnhdgfsytfhcmjyzq_226640_7115_1

El Juliol del 2012 un grup de joves desconeguts entre nosaltres, a través de xarxes socials, varem crear la iniciativa #1Català1Arbre. L’Empordà cremava, i el sentit d’impotència i solidaritat ens va envair. Vam iniciar campanya per conscienciar sobre els incendis, difondre informació, fer neteja de la brutícia al bosc,… Tot per recuperar el territori.

Web